В Италия се вълнуват дали Берлускони ще става баща на 77 години

11767
В Италия се вълнуват дали Берлускони ще става баща на 77 години
Снимка: Getty Images / Guliver

Бившият италиански премиер Силвио Берлускони е бил забелязан от папараци заедно с 29-годишната си приятелка Франческа Паскале да пазарува в магазин за бебешки дрешки.

Според седмичника „Оджи” Паскале била облечена в типично за жени в начална бременност облекло. Цитиран е и въпрос, който тя е отправила с многозначителен жест към продавачка в магазина: "Личи ли, че съм бременна?", информира bTV.

Берлускони ще полага 1 година общественополезен труд

Както се предвиждаше, бившият италиански премиер Силвио Берлускони ще полага общественополезен труд, за да изпълни едногодишната присъд...

Още преди месец в Италия гръмна новината, че приятелката на Берлускони е бременна. А материалът в „Оджи” съвпада с публикуването в испанското издание на списание "Венити феър" интервю с дъщерята на Силвио - Барбара Берлускони, в което тя опровергава намеренията на баща си да се жени за трети път.

"Не се меся в неговия личен живот. Тази връзка си е негова работа, но ми се струва невероятно да има желание отново да се жени," казала дъщерята на бившия премиер и лидер на партията "Форца Италия", който сега изтърпява под формата на обществено полезен труд при максимално облекчени условия присъда от четири години затвор за данъчни измами в особено голям размер.

Според мнозина обаче информациите, че Берлускони ще става баща на 77 години са предизборен трик преди надпреварата за Европейския парламент.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа