Обама, Путин, Меркел и Юнкер закопаха Европа!

25660
Обама, Путин, Меркел и Юнкер закопаха Европа!
Снимка: Getty Images / Guliver

Най-после и Меркел се изпусна на метеното. Брилянтната Меркел, непогрешимата, умната и справедливата, разсъдливата и компромисната Меркел, може би в момент на самозамайване и в часа на умилението, изтърси най-великата глупост на ХХI век до момента. "Елате - каза тя, без да съобразява, че нейните думи се тиражират навсякъде по света - Германия ще ви приеме, всичките, ние ще приютим, всичките бежанци от Сирия!". И започна новото преселение на народите - този път не европейско, не африканско, не и китайско - а мюсюлманско. Най-страшното, най-неудържимото! После Меркел се усети и побърза да се поправи - Германия щяла да приеме "само" 800 000 бежанци, но вече беше късно! Вълната от Третия свят - цунамито от мюсюлманска Азия и арабския Близък Изток, заля Европа, така както и турци не са я заливали! Погледнато исторически госпожа Непогрешимата, Ангела Меркел, погреба Европа, затри вековната й цивилизация и обяви исляма за световната религия на бъдещето! Хак ни е! Пак Германия казва, и пак Европа страда!

Освен Меркел на лекар трябва да отиде и старият изкуфелник Юнкер - с неговите "квоти" и със забележителната му идиотска фраза, че "някога всички сме били бежанци". Шефът на Европейската комисия ръси глупост след глупост досущ пред очите на най-голямото ислямско нашествие в Европа от турците насам!

Големият театър на унгарската граница

Унгария затвори границата със Сърбия. Властите арестуват бежанци и празнуват "нова ера" в бежанската политика. Това е официалната унга...

Сред световните продажници на първо място е Обама. Този кекав американски президент дойде на власт в най-великата демокрация със самозаблудата, че ще променя Америка, като я откаже от ролята й на световен лидер и ще остави "света да се оправя сам"! Изтегли Америка от всички горещи точки, изостави Близкия Изток, вдигна ръце от Африка, забрави за съществуването на Европа, Китай и Япония, но пък за сметка на това се съеши с Кастро! Поне трима президенти след Обама ще е нужно да работят с пълни сили, за да поправят геополитическите гафове на Обама; поне 20 години ще са нужни на САЩ след Обама, за да се върне на мястото, което той отстъпи без бой! Че без Америка не става се видя по време на Студената война; видя се и през Първата световна война; и през Втората световна война, а за осемте си години мандат Обама май заложи и Третата! Война между религиите!

Без Америка няма да мине и сега - нищо, че Обама се прави на разсеян и не вижда какво й се случва на Стара Европа. Пука му на Обама, нали неговата прародина е другаде, нали религията му - казват - не била европейската! На съвестта на (уж) алтруиста и пацифиста Обама исторически ще тежат сегашните имигрантски колизии на Европа!

Разбира се, горещи благодарности от Европа и за Путин. Дали Путин и Русия лично са участвала в пъклената схема за потопяването на Европа, не е ясно. Но е ясно като бял ден, че арабското нашествие идва като мана небесна за малкия-голям човек в Кремъл! "На ви сега ембарго, на ви сега и санкции!", потрива ръце Путин и, за да си върне тъпкано, удвоява натиска (и оръжието+войската) в полза на Асад - за да удвои и утрои и броя на преселниците към Европа...

Всички сме хора и се натъжаваме от телевизионните кадри на майки с бебета на ръце и на плачещи деца в колоните на прииждащите. Но, хора, Европа си го е изстрадала своето благоденствие, не е нормално някой да дойде и да й каже - и аз искам така! На тоя свят всеки сам си извоюва (отработва!) благоденствието! Искахте арабска пролет и арабски революции - ами довършете си ги! Няма кой да ви свърши работата! А имате и реален, видим, противник в лицето на т. нар. Ислямска държава, тя е която ви забранява да приличате на бленуваната от вас Европа!

ЕП гласува за квотната система за бежанците

Европейският парламент (ЕП) ще гласува днес извънредното предложение за преразпределяне на 120 000 търсещи убежище от Гърция, Италия и ...

А има и още една подробност - ако е вярна, горко ни като хора! Бежанската напаст на Европа се случвала, защото Турция се опитвала да й хариже милионите си кюрди! Били й в повече и не слушали!

Автор: Валентин Стоев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com