Когато се разхвърчи кафЕвото

50958
Когато се разхвърчи кафЕвото

Дай ми, мамо, бялата риза, че започват да летят кафЕвите ... неща. Това е новият девиз на новия политик, с новия морал, с битката за равенство, братство, справедливост и нЕкои други неща – Николай Бареков.

От няколко часа насам медийното пространство е така затлачено от приказките на Бареков, че е цяло чудо все още да минава и някаква друга информация. Досиета, кукловоди, наркотици, групировки, че и Бойко Борисов – закъде без него, станаха новият сюжет на г-н Бареков. Всичко това, докато структура след структура и член след член или без член си тръгват от „България без цензура”. И всеки сочеше с пръст Бареков – излъга ни, предаде ни, продаде се, фалшифицира Устава на ББЦ, праща ни мутри, говори си с Пеевски. Ответният огън, сигурно е, няма да закъснее – макар че най-тежкият метателен топ сега громи по-важния враг – Борисов.

Писна ми от "по-малкото зло"

Казана дума – хвърлен камък. Дваж крой, веднъж режи. Тези две хубави български поговорки отново и пак, и пак се завъртяха в глава...

Мила моя майно льо. Какъв перилен препарат да си купя за моята бяла риза, че малко от малко да придобие човешки вид? Кажи ми, майно льо, сал ти ми остана надеждата. Вече ме е страх за живота ми – затлачването на канали, дори на информационни, е изключително опасно. Ще трябва някоя работна група да се сформира, пък дано открие причините и посочи последствията от щетите на кафЕвите неща. Пък кой знае – може и подходящата белина да намери. Дотогава ще трябва да поема дълбоко въздух в някоя пауза от престрелката с мирзливи бомби и да си отварям очите – не за друго, ами за бялата риза, дето всеки ден тръгвам с нея на работа. Че ми е едничка и падне ли кафЕво на нея, изпиране няма – ще трябва да ходя на заколение, стане ли сакатлъкът. Защото от хорските носове по-гадни няма – все душат и все подушват кафЕвото. И помнят отгоре на това.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com