Борисов, разкарай костовистите!

40389
Борисов, разкарай костовистите!
Снимка: БГНЕС

Наясно ли е Борисов, че влезе ли в коалиция с Реформаторския блок, реално ще управлява държавата заедно с Иван Костов? Наясно ли е Борисов, че всичките досегашни въртели, които Реформаторският блок му извъртя - като почнеш от февруари 2013-та, когато заедно с БСП прати агитките си да леят кръв в центъра на София, та чак до оня ден, когато - видели, че управлението започва да им се изплъзва - му отидоха на крака в офиса на ГЕРБ и приеха всичките му условия - са, за да хванат последния влак към съвместното управление?! Управление е все пак!

Борисов изобщо не трябва да се заблуждава, че Кънев, Москов, Малинов и другите политически терористчета имат собствено мнение. Тези момчета, сполучливо наречени от някого "изтърсаците на Костов", са партийни послушници на Командира, негови поклонници, всички заедно - сектата, а самият Костов се преструва, че се бил отстранил уж в някаква си "политическа лаборатория", откъдето всъщност - през политическите си епруветки - фабрикува прословутите си вече политически игри и внушения - на ДСБ, а и на Реформаторите като цяло!

Михаил Константинов: Вече се обсъждат министри

Вече се обсъждат имената на министри от следващото правителство. Налице е някаква договорка между лидерите на партиите. Това заяви избо...

Някога именно Иван Костов нарече Доган и ДПС "проклятие на България", днес с чиста съвест тази, иначе вярна констатация, може да се употреби и за него самия, видоизменена: "Костов - проклятието на дясното"! Помним какво свършиха Костов и ДСБ за СДС! Виждаме какво вършат и сега Костов и ДСБ за дясното управление на България!

Машите на Костов - Кънев, Москов и Малинов - зловредят не само на Борисов, зловедрят най-вече и на партньорите си в Реформаторския блок. И от самолет се вижда, че Кунева, Лукарски, Корман и другите едва устискват зъби, за да не сиктердосат Москов, Кънев и Малинов (+ Костов), които с безкрайните им прищевки и ултиматуми - и към другите в Блока, и към събиращия правителство Борисов! - поставят на риск коалиционното споразумение между двете формации и очертаващото се дясно управление на България!

Ако иска нормално правителство и пълен управленски мандат, Борисов трябва да разкара костовистите от пътя си и да си направи коалиционен десен съюз само с Куневото Движение България на гражданите, с Лукарски и СДС, както и с партията на алтернативните турци на Исмаилов! Защото дори и да мирнат за момента, Борисов може да е сигурен, че още от първата им "коалиционна" седмица костовистите ще почнат да му сервират коалиционни главоболия!

Ще му поставят ултиматум след ултиманум, а прословутото преговорно извиване на ръце по време на предварителните разговори ще му се стори игра в детската градина в сравнение с извиването на ръцете постфактум - вече като коалиционни партньори! Защото костовист козината си мени, но нравът - никога! Костовистите му с костовисти, барабар със самия Костов!

Симеонов: Против сме Корман Исмаилов да е във властта

За Корман Исмаилов и Народна партия „Свобода и достойнство” продължаваме да сме на същата позиция – ние сме категорич...

Борисов да има предвид още нещо - нищо, че патриотите на другия коалиционер - Валери Симеонов, засега се държат възпитано, да има на ум горчивия пример на другия телевизионен националист - Сидеров. И той в далечното си политическо минало се държеше приемливо, после изпуши и показа национал-социалистическите (всъщност, комунистическите!) си рога, за да е сега направо неудържим в простотиите и наглостта. Ако и собственикът на "СКАТ" се окаже добре прикрит луд и поеме в Сидеровата посока, коалицията с НФСБ е осъдена на позорна смърт! Управлението - също!

Колкото до Първановото АБВ, Борисов да знае, че президентът от Сирищник, Пернишко, няма да мирне никога. И най-вече за така наречения "Голям шлем"! Там просто са взети едни пари, които рано или късно ще трябва да се оправдаят!

Така че, Борисов, опичай си акъла!

Автор: Валентин Стоев

Кънев: Не съм и няма да бъда кандидат за министър

"Единственото условие на РБ е реформаторска програма за преодоляване на срастването между икономическа, политическа, съдебна и медийна ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com