Владимир Кличко: Повярвайте ми, аз не бягам от никого!

85808
Владимир Кличко: Повярвайте ми, аз не бягам от никого!
Снимка: Getty Images/Guliver

Непосредствено след като Владимир Кличко сензационно отложи дългоочакваният двубой с Кубрат Пулев на 6 септември заради контузия, доста хора не повярваха в достоверността на информацията относно неговата травма. Повечето специалисти в бокса заявиха, че това е хитър номер на Кличко, който има за цел да обърка подготовката на българина. Други са още по-смели в предположенията си, като заявяват, че украинецът просто си дава нужното време, за да си изчисти организма от приетите забранени вещества и при един евентуален допинг тест да даде отрицателен резултат.

В самото начало бе обявено, че мачът ще бъде насрочен за октомври, а след това се появиха и слухове за ноември и дори декември. Окончателно обаче бе взето решение, че щабът на Кличко е задължен да обяви новата дата до 25 дни. Съвсем нормално, украинският боксьор е раздразнен от многобройните твърдения, че контузията му не е истинска и не закъсня да отговори на тях.

Кубрат Пулев: Не се притеснявам от шпионите на Кличко

Кубрат Пулев не е смутен от присъствието на шпионите, пратени от Владимир Кличко, да следят подготовката му за преди сблъсъка му с укра...

"Трябва да кажа едно-единствено нещо на критиците си. Спрете, моля ви, с глупостите. Аз наистина съм контузен, и то много тежко. Имам скъсани мускулни влакна, за Бога! На мен също ми е неприятно, че няма да се кача на ринга през септември, защото се чувствах подготвен. Щях да бъда в най-добрата си форма в кариерата. Контузии обаче се случват редовно в професионалния спорт. Съжалявам, ако съм разочаровал някого" - заяви украинецът.

Кличко даде да се разбере, че не бяга от мач с Пулев и щом разбере колко сериозна е контузията му веднага ще определи нова дата за двубоя.

"Повярвайте, аз не бягам от никого. Все пак съм световен шампион на четири различни федерации. Бил съм се с много сериозни боксьори и със сигурност Кубрат Пулев е такъв. Аз обаче ви уверявам, че мач с българина ще има. Просто трябва да видя кога ще бъда напълно възстановен. Надявам се това да се случи до края на годината, или дори по-рано" - каза още Кличко.

Треньор на Кличко: Кубрат Пулев е уникален боксьор

Един от треньорите на Владимир Кличко - Джеймс Али Башър, определено се притеснява от предстоящия мач с Кубрат Пулев. Башър води подгот...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com