Стоичков посочи с пръст "злодеите" на Бразилия

14784
Стоичков посочи с пръст "злодеите" на Бразилия

Голямата футболна звезда на България Христо Стоичков посочи кои според него са "злодеите" на бразилския национален отбор, който претърпя крах на домашния си мондиал.

"Йозеф Блатер, Рикардо Тейшейра, Лула, Жоао Хавеланж... Всички те са ужасните злодеи. Веригата, която никога не се променя. Те приключиха бразилския футбол. В допълнение към тях са двата символа, които са виновни за всичко, което се случи: Сколари и Парейра. Те казаха, че имали най-добрия отбор, че ще спечелят Световната купа, че играят у дома...", коментира Камата пред "LANCE!Net".

Менезеш: Не сме шампиони, защото не сме най-добрите

Бившият селекционер на Бразилия Мано Менезеш разкри какви според него са причините за краха на "селесао" на Мондиал 2014. Бразилците п...

Носителят на "Златната топка" през 1994 г. заяви още, че световното първенство в Бразилия е било едно от най-добрите в историята.

"За мен Световното бе едно от най-добрите за всички времена. Първо, защото имаше много голове, много зрители. Това е важно. Много отбори играха добре. Но забелязах и нещо тревожно в Бразилия - не всички хора бяха щастливи от това домакинство", заяви Стоичков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com