Главата на Балотели може да се хапне за десерт

7329
Главата на Балотели може да се хапне за десерт

Звездата на италианския национален отбор Марио Балотели бе изобразен върху диня. Произведението на изкуството е дело на готвача Маурисио Матос, който работи в хотел в Манаус.

След като изобразил лика на тъмнокожата футболна фурия, той пуснал снимката в интернет и събрал хиляди овации.

Снайдер отказа визита на бразилски съотборник от Галатасарай

Съотборникът на холандския национал Уесли Снайдер от Галатасарай Алекс Телес пристигна край лагера на "лалетата" за братска прегръдка. ...

Бахианецът Маурисио Матос никога не се е надявал на такъв отзвук и успех, от това, което е изработил. Всъщност Балотели става и за хапване, тъй като цялото блюдо е за раздела "студени ястия и декоративни елементи". Матос е работи в хотел в Манаус, където италианските национали бяха миналата седмица.

И това било начин да се поздрави асът на тима - Марио Балотели. Сега Маурисио Матос и колегите му планират за направят същото със всички звезди на отборите, които ще играят в Манаус, включително и най-добрият в света - Кристиано Роналдо.

Маурисио  досега е правил някои декорации, но никога играч. Понеже Балотели е бил в хотела майсторът на карвинг изкуството (изработване на фигури от плодове) решил да се пробва. Замисляме да направим символ на някакъв важен атлетичен отбор, казват годеницата му. За да изобрази главата на Балотели той е направил 70 000 резена в динята.

5-звездните хотели в Рио пълни, най-търсена е картата на града

Домакинството на Бразилия на световното първенство по футбол вече дава финансови резултати. Мондиала не е само за радост на футболните...

В Манаус ще се играят още три мача от първата фаза.Сред тях са САЩ срещу Португалия, на 22 дни. И до тогава ще очакваме и главата на Кристиано Роналдо да лъсне върху разрез диня.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com