ЦСКА продължава безобразното си представяне

6102
ЦСКА продължава безобразното си представяне

Падението на ЦСКА продължи и в Ловеч, където удобният през последните 2 години за ”червените” Литекс удари отбора на Галин Иванов с 2:0, удължавайки агонията през 2015 година на 31-кратните шампиони.

Двубоят беше решен през първото полувреме от звездата на тима Данило Асприлия, който отбеляза две попадения (18,35), а освен това през втората част на няколко пъти пропусна да осъществи хеттрик.

Сериозните проблеми в ЦСКА продължават да се трупат

Ръководството на ЦСКА продължава да се сблъсква с куп проблеми, които застрашават сериозно съществуването на клуба в елита на български...

ЦСКА днес стигна до гол чрез Стефан Николич през първото полувреме, но попадението беше отменено заради много спорна засада. Така „червените” продължават да за без гол през 2015 година – 8 мача и над 720 минути.

Освен това и целта „Европа” изглежда все по-далеч за Галин Иванов и компания. „Армейците” вече са на 4-о място с 46 точки, като Литекс с точка повече влезе в тройката. Лидер остава Лудогорец с 55 точки, докато Локомотив София е с 50.

„Червените” могат да очакват и нова сурова глоба от БФС, след като мачът беше временно прекратен заради хвърлени от феновеоте на ЦКСА бомбички и факли , полетели към терена в края на първото и началото на второто полувреме.

Подробности в Sportline.bg

Първият чужденец се махна от ЦСКА

Вече официално първи чужденец напусна ЦСКА заради липсата на пари и игрово време. Това привлеченият с големи надежди през зимата Аменес...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com