09/02/2016
ВТОРНИК
Спечелете 1 млн. лв. от новия билет на Национална лотария – "Сделка или не"
T размер T

Излиза още един билет под марката „Национална лотария“ през месец април. „Национална лотария“ ще предостави  възможност на всеки да спечели парична награда в новата моментна лотарийна игра – „Сделка или не“.

Новият лотариен билет предоставя 22 шанса за печалба. Общият брой печалби надхвърля 1 000 000, а наградният фонд в играта е точно 6 787 500 лева. Най-голямата моментна печалба е на стойност 100 000 лева. За да бъде печеливш вашият талон е нужно да откриете символ „звездичка“ в една от 22-те кутии. Всяка кутия съдържа сума, която може да бъде спечелена. Печеливша е тази от тях, в която откриете отличителния знак.

Също така билетът под марката „Национална лотария“ – „Сделка или не“ дава още един шанс за парична награда. Вашият билет може да ви отведе директно в едно от двете специални телевизионни предавания на „Сделка или не“ и да спечелите награди от 500 000 или 1 000 000 лева. За да се включите е нужно вашият билет да печели участие в жребия за телевизионното предаване, да регистрирате 13-цифрения код от билета „Сделка или не“ в интернет на адрес www.7777.bg или на телефон 0700 42 100. Жребиите и провеждането на телевизионните игри ще бъдат обявени в предаването „Сделка или не“, в ефира на Нова телевизия и на сайта www.7777.bg             
Реалният шанс за парична печалба или участие в жребия за „Сделка или не“ е 1 към 1,6. Новият билет ще се предлага на цена от 3 лева в търговските мрежи от тази седмица.     

„Новата моментна игра под марката „Национална лотария“ – „Сделка или не“ е естествено продължение на досега реализираните проекти от компанията. Като създатели на един от най-успешните продукти в хазартната индустрия, „Национална лотария“ вярва, че потребителите ще припознаят новата игра също като начин за забавление и приятни емоции.

Коментари(9)
1
динка
преди 2 години
18 човека вече се пребориха за чека на 25 и 26 ще ги видим здраво ли са се борили и БАНКЕРА победили.Ако битката са сп виж още ечелили войната още не е свършила,2014 г.още 18 човека ще излязат за ЧЕКА,здраво до зъби с билети въоръжени и до уши засмени.
1
2
динка
преди 2 години
балата с билети ,,състезанието спечелих с господина от СОФИЯ ,АМИ СЕГАААА ,? ? ?
2
3
pepi_geanse
преди 2 години
Koga shte se teglqt uchastnicite za 1000000lv?\n
1
4
Анонимен
преди 2 години
много-харесвам-вашата-игра
0
5
neli velikova
преди 2 години
ami kolko mnogo si kypix edin p1t ne mise padna ni6to napravo e gavra za men
0

НАПИШИ КОМЕНТАР

Безплатни чадъри ще има само на някои плажове през следващото лят...
Гърците се съгласиха на временно вдигане на блокадата, българите ...
Жълт код в 19 области заради бурен вятър
Първанов: Калфин би могъл да бъде много добър президент
България няма да подкрепи дискриминация на работещите във Великоб...
виж още

2003-2016 Actualno.com Всички права запазени. Интернет изданието е част от медийна група WebGround.