Първата в България високотехнологична зала клас LUXE отвори в Кино Арена Запад София

17161
Първата в България високотехнологична зала клас LUXE отвори в Кино Арена Запад София

Кино Арена Запад София се сдоби с първата в страната широкоформатна и високотехнологична кинозала клас LUXE. Откриването съвпада с премиерата на филма Отмъстителите: Ерата на Утрон.

LUXE залата разполага с 300 луксозни кресла, които предлагат удобство и комфорт за най-претенциозните зрители. Амфитеатърът е специално проектиран за идеална видимост към екрана от всяко място в залата. Това е единствената кинозала в страната, която разполага с най-модерният RealD Precision White Screen® екран с дължина 24 метра, извит от стена до стена и от тавана до пода. Пространственият звук е с 360-градусова звукова панорама, благодарение на авангардната система Dolby Atmos. LUXE залата е одобрудвана с RealD 3D, най-ярката прожекционна 3D технология.

“LUXE: A RealD Experience” е високотехнологичнен формат, специално разработен от компанията RealD, лидер във визуалните технологии. Обединява под един бранд най-добрите технологии от света на киното и цели да се превърне в синоним за най-доброто киноизживяване. В България е ексклузивно представен от Кино Арена, като за целта най-голямата зала 13 в Кино Арена Запад е напълно преустроена.

С въвеждането на LUXE залата в Кино Арена Запад София, водещата киноверига продължава да осигурява технологии от най-висок клас, с модерен дизайн на залите, за да удовлетвори и най-претенциозните зрители, като им предлага максимален комфорт и вълнуващо кино изживяване.

Не пропускайте шанса да спечелите покани за проженция в кинозала клас LUXE в нашата съвместна игра!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии