Проблеми мъчат потребителите на Gmail

44907
Проблеми мъчат потребителите на Gmail
Снимка: Thinkstock

Потребителите на Gmail изпитват проблеми при работа с пощата през последните няколко дни. Това става ясно от eдна страна от източници на Actualno.com, които споделят, че са се опитали да изпратят и/или получат писмо през пощата, която се поддържа от Google.

Проблемът се потвърждава и от сайта Downdetector.com. Там се събира информация за всякакви онлайн услуги – Facebook, Twitter, Gmail, Yahoo и др., чрез различни източници на информация. Впоследствие тя се анализира и показва дали съоветната система има проблем. Един от основните източници са оплаквания в социалната мрежа Twitter.

Срив на Gmail разгневи над 5 млн. души

Милиони потребители по целия свят не можеха да изпращат имейли в Gmail вчера вечерта, предаде БГНЕС. Милиони хора, които използват еле...

Според данните, които са показани на сайта, между 5 часа вчера (30 септември) и днес (1 октомври) най-голямата част от проблемите са били свързани с проблеми с вписването в услугата (48%). На второ място са оплакванията, касаещи сайта като цяло – 27 на сто и на трето място – изпращането и/или получаването на съобщения (24%).

Под графиката, която е публикувана на Downdetector.com, личат оплаквания, че потребителите не могат да изпратя писмо, не могат да влязат в профила си, писмата се получават със закъснение и тн. Потребител с ник ταυρος- Φωτεινη във Facebook е написал „Тук, в Гърция, всички имаме проблеми да се впишем в Gmail (And here in greece we have problem to log in in gmail...). При по-нататъшно зачитане се вижда, че проблемите не са започнали от вчера – потребител с ник Paul Decker e написал в Twitter в понеделник – Защо Google Chrome има проблеми с двамата ми Gmail акаунта. Досега това не се е случвало. (Why is Google Chrome now having a problem with my two gmail accounts? It worked before!).

Проверка в профилите във Facebook и Twitter на Gmail показва, че Google не признава да има проблеми. Последните постове и на двете места представят нова функционалност, а предпоследните са от миналата седмица.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии