Google пусна Inbox

63575
Google пусна Inbox
Снимка: Getty Images/ Guliver

Техгигантът Google вече предлага нова услуга, чиято идея е да помогне на хората да станат по-организирани. Тя се нарича Inbox и съчетава традиционния имейл с напомняния за срещи, резервиран полет и доставка на колет, съобщава The Daily Mail. 

"Имейлът започна просто като начин за изпращане на дигитални съобщения в офиса. Но след 30-годишно стремително развитие и само с телефона в джоба ви можете да използвате имейла, за да контактувате виртуално с всеки по света..., от най-добрия ви приятел до собственика на онзи магазин за понички, който открихте миналата седмица", заяви Сундар Пичай от Google, цитиран от БГНЕС.

Новата услуга Inbox ще опита да се справи с проблема с получаването на твърде много имейли. "С това развитие идват нови предизвикателства – сега получаваме повече имейли от всякога, важна информация е затрупвана в съобщенията и най-важните ни задачи могат да изтекат през процепите, особено когато работим с нашите телефони. За мнозина от нас работата с имейл се е превърнала в ежедневно задължение, което ни разсейва от истинските ни задачи вместо да ни помага да ги изпълним", допълва Пичай.

Засега новата услуга се осигурява наред с Gmail, която беше пусната през 2004 г. Тя ще бъде налична в мрежата, както и на смартфоните с Android и на iPhone-те. Google съобщи, че изпраща покани до избрани потребители на Gmail да опитат новата услуга. Освен това потребителите могат да изпратят имейл на компанията на inbox@google.com, за да получат покана.

Българи, босненци и гърци най-отчаяни от политиците, според Google

Гражданите на България, Босна и Херцеговина и Гърция са най-недоволни от работата на техните правителства. Това сочи изследване на свет...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии