ПР-ката на Борисов: Въпросите в Лондон бяха част от добре организиран сценарий

6693
ПР-ката на Борисов: Въпросите в Лондон бяха част от добре организиран сценарий

ПР-ът на Бойко Борисов - Севдалина Арнаудова, реагира остро на множеството статии и коментари, посветени на срещата на премиера с българи в Лондон, на която сънародниците ни го засипаха с гневни въпроси. В обръщение към журналистите, публикувано в профила ѝ във Facebook, Арнаудова определя питанията като "добре организиран сценариий" от политически врагове на Борисов.

Публикуваме мнението ѝ без редакторска намеса:

Български емигранти в Лондон засипаха Борисов с гневни въпроси (Видео)

Какво прави държавата, за да върне българите в чужбина в родината и какви са стимулите, за да се преодолее демографската криза. Тези въ...

"Колеги, хайде да спрем с преструвките и манипулациите. Разбирам, че ви е угодно да представяте една простотия в посоката, в която вашите собственици ви подбутват, но преди да пишете за „неудобни и остри въпроси” на „ цялата българска общност” в Лондон, е добре поне да проверите кои са тези хора и какво действително се случи в посолството. Първо, моето мнение е, че това беше добре организиран сценарий. Честно да ви призная, досега смятах, че тази компроматна машина е запазена марка за една определена политическа прослойка, в червен нюанс. Оказва се обаче, че методите на ДС, които можем да прочетем и в учебниците на КГБ, се използват и от все по-младите „отричащи” режима политици. За съжаление! И тази война на простотия, жълтини и низост вече минава всякакви граници.

Като свидетел на това цирково изпълнение, бих споделила с вас няколко факта. Задаващите „неудобни въпроси”, предварително написани на лист и старателно прочетени с викове и крясъци, са официални членове на отделни политически партии. Въпрос прочете както активистка на „Атака”, която разбирам, че участва в проруски групи, страници и профили във Facebook, така и вицепрезидентът на БСП Лондон. Ако изгледате все пак цялото видео, сами ще разберете, че 80% от присъстващите в посолството не се припознават с грозните подвиквания на още няколко младежи. Всеки, който е бил в залата, има право на свободна интерпретация на събитията, всички останали – проверете „кой – кой е” и тогава правете изводи.

Признавам – беше добре устроена игра на нерви, която обаче не постигна своите цели. Планът на самодискредитация се провали. Приятна игра. Чакам ви в Израел!"

По време на срещата на Борисов му бяха зададени множество въпроси, свързани с политическата и икономическа ситуация у нас, с доклада на ЕК и съдебната система. Един от най-дискутираните бе: "Виждате ли Пеевски, когато се погледнете в огледалото?".

И троловете не скриха Лондонската Голгота на Борисов

Куп въпроси на живеещи за постоянно или не във Великобритания заляха премиера Бойко Борисов по време на визитата му в Лондон. Там той с...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика