Бареков призна, че само вдига олелия и няма да спре автобусите от Турция

36092
Бареков призна, че само вдига олелия и няма да спре автобусите от Турция
Снимка: БГНЕС

Това, което направихме, беше ефектен знак. Това призна лидерът на „България без цензура” на въпрос колко автобуса е спрял с днешната си блокада. И добави, че днес не бил минал нито един „изборен” автобус.

От Капитан Андреево получихме информация, че в петък следобед (3 октомври) ще дойдат от Турция в България 200 автобуса. Същото ще стане в неделя (5 октомври), когато дошли за Курбан Байрам, си отидат и гласуват в градове като Чорлу и там ще гласуват вече втори път, с турските паспорти. Всички тези автобуси са платени от ДПС и Касим Дал от Реформаторите, категоричен беше Бареков в предаването „Лице в лице” на bTV.

Бареков вдигна блокадата на границата, превозвачите недоволни, че им се пречи

"България без цензура" вдигна блокадата на ГКПП "Капитан Андреево" и отвори границата с Турция като остави патрули да преброяват влиз...

Това, което направихме, не е опит да се влошим отношенията си с Турция. Но имаме информация, че документ от университета „Башкер”, в който се обсъжда турският език да стане втори официален език в България и по този начин да стане официален език в ЕС, е обсъждан на срещата между Лютви Местан и турският президент Ердоган. Питаме Местан вярно ли е това, каза Бареков.

На въпрос дали ББЦ не действа „зрелищно”, за да мобилизира електората на ДПС, Бареков отвърна, че той „не е вандалствал”. Пуснахме всеки днес, каза Бареков. Е какъв беше тогава смисълът, това не е ли спектакъл? Не, ще вдигнем голяма олелия, заяви Николай Бареков, но призна с половин уста, че и в петък, и в неделя ще пуснат и идващите от плюс отиващите за Турция автобуси. И отрече, че е говорил с Ахмед Доган и Лютви Местан, за да заеме мястото на Делян Пеевски. Не ме сравнявайте с отрепки като Волен Сидеров – аз съм приет в Европа, евродепутат съм, подчерта Бареков.

По отношение на ББЦ и на хора като Ангел Славчев Николай Бареков заяви, че „врякащи и крякащи” са напуснали партията и са ги заместили хора, учили в Харвард. Интересен факт е, че Бареков в последните месеци беше напуснат освен от Ангел Славчев и от Калина Крумова, а ВМРО се отказа от коалицията с партията на Бареков.

Бойко Борисов няма да е премиер на 5 октомври, гарантирам ви го. Той ще се принуди да търси експертната подкрепа на партии като нашата, каза напълно убеден Бареков. И започна с „решенията” – 1 млрд. лева дупка в НЕК можело да се вземат от трите ЕРП-та, защото имали безброй нарушения и ЕС нямало да каже нищо. Освен това Бареков щял да извади ВЕИ-тата от микса и щели да ходят на свободния пазар.

Цирк "ББЦ" опъна шатра на ГКПП Капитан Андреево

ПП "България без цензура" изпълни заканата си и блокира възможността за влизане през ГКПП Капитан Андреево. На първа линия, разбира се,...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика