Тези трикове наистина ще ви направят секс-машина

83656
Тези трикове наистина ще ви направят секс-машина
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Секс колумнистката на британското списание "Men`s Health" Ники Ходжсън даде препоръки на читателите, като обедини отговорите на най-често задаваните въпроси през 2014 година, съобщи БГНЕС.

Съвет №1: Прибегни до домашно порно

Сайтът за запознанства benaughty.com наскоро попита аудиторията си какво я възбужда най-много. И всички в един глас възкликнали, че това естествено е порното, заснето собственоръчно. Така че давай! Само че не грабвай веднага камерата, защото ще трябва добре да се подготвиш. Сложи по-близо презервативите, вибратора, плюшеното мече и прочие. Още един много важен съвет – ползвай нощни лампи с не повече от 40 вата и не включвай лампата от тавана (тогава всички ваши недостатъци ще се виждат на видеото твърде отчетливо). И, разбира се, не забравяй преди снимките, да похвалиш актрисата, разкажи й подробно колко добре изглежда. Тя се нуждае от отпускане, иначе домашното порно просто няма да стане.

Съвет №2: Запознанството в интернет

Агенция Ройтерс направи изследване, от което стана ясно, че почти половината от анкетираните мъже (18–40 години) са правили секс с момичета, които са срещнали в интернет и преди никога не са ги виждали. Така че давай, а не сърфирай из онлайн магазините или онлайн битовите услуги.

Съвет №3: Изневери, но само веднъж

Моето отношение към изневерите е сложно, но фактът си е факт: всеки втори мъж поне веднъж ще се реши на това. Моят дълг като секс колумнистка е да ти подскажа как да направиш всичко с минимални загуби за теб и за партньорството или брака ти с жертвата. Да изневериш е най-простото нещо. Но в този момент няма нито мълния да те порази, нито пък ще бъде изписано на челото ти какво си извършил. Има обаче други сложности. След случилото се е трудно да не изпитваш срам, да не се обвиняваш и да не те налегнат мрачни чувства. Ето и правилата на "щадящата изневяра" - реши, че ще изневериш само веднъж, избери партньорката извън твоите социални контакти, не казвай истинското си име и никога не разказвай на приятелите за изневярата.

Съвет №4: Секс с по-възрастна жена

Тук има няколко плюса. Първо, това е сладко и забранено удоволствие, нарушаваш още едно табу (освен изневярата). Но зарежи мислите за похотливи дами в напреднала възраст. По данни на компанията производител на секс играчки Love Honey най-опитни и страстни са жените от 35 до 44 години. Така че планът ти трябва да бъде следният: отиди при лелката, получи нови умения и опит, а сред това порази с майсторството си младите си партньорки. Не си струва да се впускаш в продължителни отношения с някоя лелка. Статистиката показва, че всяка връзка с разлика над 10 години във възрастта на партньорите е обречена на разпад.

Съвет №5: Нека тя командва в леглото

Повечето жени нямат нищо против да командват закратко в леглото. Пробвай да избегнеш обичайния ви секс сценарий и приеми измислена роля – примерно тя е кралица на амазонките, а ти си загубил се пътник, случайно попаднал в нейното царство. Тя се отпуска върху лицето и почти насилнически те кара да я доведеш до оргазъм. Не е ли яко? Или друг вариант – мастурбирайте и двамата, като се гледате, но можеш да докоснеш тялото ѝ, само яко тя разреши.

Съвет №6: Секс с двенки

Знам, че си налитал на този пункт от самото начало. Само не смятай, че това ще е лесна разходка. Познати са ми разказвали, че дори и да са успявали да прикоткат в леглото своята половинка с друга жена, рядко нещата се получавали както трябва. Често мъжът оставал лишен от внимание или обратно – едната му набивала канчето, че се е увлякъл твърде много по другата. За да бъде всичко наред, следвай три правила. Първо, нека твоята партньорка избере жената за секса. Второ, намерете я в интернет, а не сред познатите. И едно от най-важните правила – предварително реши какво ще правиш с двете в леглото (а защо най-общо да не споделиш и със своята "половинка"). Няма нищо по-непривлекателно от мъж, който щъка из леглото като кученце, получил две играчки като подарък.

Съвет №7: Секс на обществено място

Кабинка за преобличане в търговски център в делничен ден – ето какво ти трябва. Макар че са възможни и варианти. Аз съм пробвала мнозина и като най-подходящи смятам строителните хипермаркети: огромни помещения, девствена чистота, гробна тишина. А и бормашина ще можеш да си купиш. Е, ще ти се наложи да подкупиш консултанта, за да ти даде ключа от склада, но това дори е по-добре: усещането за риск остава, а реална опасност никаква.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно