Peugeot и Bimota направиха този RCZ R с 304 к.с.

33778
Peugeot и Bimota направиха този RCZ R с 304 к.с.

За феновете на две колела името Bimota е познато. Италианският производител на мотоциклети и Peugeot обединиха усилия, за да направят тази специална серия RCZ R Bimota, която бе показана по време на Motor Bike Expo във Верона, Италия.

 

Peugeot 508 2,0 BlueHDi: Лъвски скок (тест-драйв)

Скокът е нагоре и напред. Нагоре към по-луксозния сектор на пазара. Напред – към положителната половина на счетоводния баланс. Ср...

Автомобилът носи обозначението PB104, като PB идва от Peugeot и Bimota, “1” е за номера на проекта, докато „04“ обозначава броя на колелата. Екстериорът на специалното изпълнение е изпълнен в характерното за Bimota трицветно изпълнение, на фона на което се открояват черните алуминиеви джанти с пет спици.

 

Купето е изцяло тапицирано с Alcantara, съшита с червени контрастни шевове. Има тапицирано с кожа специално отделение, в което се побират две мотоциклетни каски, разположено на мястото на задните седалки. Автомобилът е оборудван с две GoPro камери и TomTom Bridge инфотейнмънт система със 7-инчов дисплей.

 

Peugeot Quartz впряга 500 хибридни коня

Концептът Quartz иска да е "SUV моделът на Peugeot за бъдещето“ с този драматичен дизайн. Автомобилът стъпва върху гигантски 23-и...

Задвижването си остава поверено на 1,6-литровия THP двигател, но турбото е с нов клапан. Нови са ауспуховата система и ECU блокът. Благодарение на това, моделът вече генерира 304 к.с., докато стандартният RCZ R разчита на 273 к.с. Спирачната система също е оптимизирана с с нови 4-бутални 380-милиметрови предни спирачки, докато очакването е снижено с 10 мм.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com