Нови голи снимки на знаменитости взривиха интернет

161285
Нови голи снимки на знаменитости взривиха интернет
Снимка: Getty Images

След грандиозния скандал преди седмици, при който еротични снимки на десетки знаменитости изтекоха в интернет, хакери пуснаха във виртуалното пространство нова порция фотоси. Този път пред всички лъснаха прелестите на риалити звездата Ким Кардашиян, актрисите Ема Стоун (на снимката с приятеля си Андрю Гарфийлд), Ванеса Хъджънс, Мери-Кейт Олсен и Хейдън Панетиер (годеницата на боксьора Кличко), съобщава сайтът TMZ.

Голи снимки са се появили и на вратарката на женския национален отбор по футбол на САЩ Хоуп Соло и канадската певица Аврил Лавин.

Снимки са качени в някои популярни интернет портали. Администраторите на сайтовете бързо ги отстраниха, но те успяха да влязат в социалните мрежи. Представители на знаменитостите отказаха да коментират случая.

Какво крият в телефоните си мъжете и жените

Проучване сред 1000 мъже и жени разкрива, че само 13% от мъжете ще се притеснят, ако семейството и приятелите им открият голи снимки в ...

Това е вторият случай, в който голи снимки на звезди стават достъпни в интернет. В началото на септември хакери публикуваха над сто снимки на известни личности, включително на холивудската актриса Дженифър Лорънс, на модела Кейт Ъптън и певицата Риана. С разследване на този случай се занимава ФБР. Не е изключено сегашното изтичане на снимки да е дело на същите хакери.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com