Нов етап и нов регламент в Dancing Stars

26783
Нов етап и нов регламент в Dancing Stars

Дойде моментът, в който журито не само ще оценява, но и ще задава ритъма в Dancing Stars 2014.

Първото предизвикателство за този сезон, отправено от Галена Великова, ще изпробва екипната работа на участниците. Два отбора, ръководени от своите капитани, избрани по най-висок до момента бал, ще танцуват два различни танца. Михаела и Светльо бяха избрани за капитани на отбора, който ще доказва познанията си в дебрите на пасо доблето. Поради отсъствието на Дарин и Ани, Нели и Наско бяха избрани за капитани на втория отбор, който ще даде най-доброто от себе си в сферата на тангото. Отборът-победител ще прибави цели 10 точки към индивидуалните си изпълнения.

Елена полетя в цирк „Балкански”, Сани смая минувачите с открит урок по салса

В Седмицата на салсата в Dancing Stars всички участници бяха „подложени” на различни упражнения, за да успеят да се отпусна...

За победители в горещата битка миналата вечер бяха провъзгласени Михаела и Светльо. Танцът им с нищо не показа напрежението и неразбирателството, нахлуло в отношенията им тези дни. Двамата показаха салса, която помете всичко по пътя си.

Впечатляващите, но и опасни поддръжки, които станаха повод за леките разпри в двойката, бяха черешката на сочната им хаванска приказка. Пиперливата им салса ги отведе отново на върха с цели 38 точки и бе провъзгласена за Танц на седмицата. Хубавата Елена се завърна с фанфари и сърдечно посрещане на сцената на Dancing Stars 2014. Или поне така започна всичко. Абсолютен шок предизвика невижданата оценка на Алфредо Торес. След салсата на Елена и Деан, колоритният съдия вдигна табелката с 1 точка. "Мисля, че и в световен мащаб тази оценка е прецедент", изуми се Александра Сърчаджиева. "Те изпуснаха цялата хореография, това е реалити-шоу, казвам каквото мисля", остана непоклатим г-н Торес, дори след всички последвали въпроси и изумени погледи. Общият им резултат от 20 т. ги повлече на дъното на класацията.

Как ще се справят звездите с напрежението от приближаващата развръзка? Какви ще са предизвикателствата и на другите членове на журито? Кои са най-достойни за бляскавите титли Крал и Кралица на бала?

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com