Модели и журналисти сядат на стола на богатството

17501
Снимки:

Доказани на световния моден подиум и доказани в родната журналистика – две такива двойки ще застанат срещу Ники Кънчев тази вечер в„Стани богат”.

Мариан Кюрпанов и Кристина Милева и Люба Кулезич и Константин Каменаров ще седнат на стола на богатството, за да докажат, че красотата и знанието могат да стигнат далеч, особено когато са в името на благотворителна кауза.

Учени и фолк изпълнители в „Стани богат”

Двама учени и двама поп-фолк изпълнители – две такива двойки могат да се срещнат само на едно място – в Сезона на професион...

Освен едни от най-успешните модели зад граница, Мариан и Кристина са близки приятели и сработен екип. И между добрите приятели обаче се появяват съмнения – в случая те ще бъдат провокирани изцяло от въпросите на Ники Кънчев. Дали трябва да ги води интуицията, както предлага Кристина, или знанието и желязната логика ще се окажат по-добрата стратегия? Двамата ще признаят какво жертват в името на успешната кариера и колко свирепа може да бъде конкуренцията в света на модата. За мъжете или жените е по-труден успехът и как изглежда животът от кориците на световните списания и най-престижните модни подиуми? Отговорите ще разберем довечера, 21.00 ч., по Нова.

Двама доказани журналисти ще сформират другия тандем в студиото на „Стани богат” – водещата Люба Кулезич, която ще видим в един от редките случаи, когато не задава въпроси, и бившият директор на БНТ Коко Каменаров ще направят изключително силна игра. Двама телевизионери в разговор за ролята и мисията на телевизията – повече да възпитава или повече да забавлява? Колко важен е рейтингът и на какво са готови медиите в битката за него? Емоционално и с доза чувство за хумор, двамата ще се изправят решително пред въпросите на Ники Кънчев и ще се справят отлично с голяма част от тях.

Своята игра в „Стани богат” тази вечер ще довърши и актьорският тандем Явор Бахаров и Бойко Кръстанов. Какво ще накара Явор Бахаров да се почувства като „къдравата Златка”, как темата за марихуаната ще влезе в играта и с чек на каква стойност двамата ще напуснат студиото?

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com