Асаф Авидан с номинации в пет категории на World Music Awards 2014

26964
Асаф Авидан с номинации в пет категории на World Music Awards 2014

На 1 юли  в Зала 3 на НДК българската публика ще има удоволствието да чуе на живо един от изпълнителите на съвремнната музикална сцена, с най-открояващ се глас, Асаф Авидан. След като завладя света с хита си "One day/Reckoning Song", коментарите по негов адрес го определят като "нов месия" на музикалната сцена, а издания като лондонския The Independent, коментират: "Ако не сте чували музиката на Авидан, подгответе се да бъдете зашеметени."

Днес, на официалната страница на изпълнителя беше обявена новината, че Асаф Авидан е получил номинаци в цели пет категории, включващи "Най-добър мъжки изпълнител", "Най-добро изпълнение на живо", "Най-добър изпълнител", "Най-добра песен" и "Най-добро видео" на престижните World Music Awards 2014.

Асаф Авидан: Исках да съм аниматор

На 1 юли 2014 г, в зала 3 на НДК за първи път ще имаме възможността да чуем и видим на живо най-успешния израелски изпълнител за послед...

Церемонията по връчването на наградите ще се състои на 27 май в Монте Карло. World Music Awards са основани през 1989 г. и се провеждат под патронажа на принца на Монако, Албърт II. Международната церемония удостоява с награди най-известните музикални изпълнители от целия свят, реализирали най-висок брой продажби през годината. Победителите в категориите не се избират от жури, а само въз основа на гласуване на феновете в Интернет и реализираните продажби от всеки един от изпълнителите. Основателите на наградата считат, че избора на победител посочен изцяло от вота на фенoвете, е най-безпристрастният начин за определяне на фаворитите.

Билети за акустичния концерт на Асаф Авидан, Back to Basics, в София може да закупите от мрежата на Eventim в цялата страна и билетния център на НДК на цени от 42 лв. (редовни седящи места), 53 лв. (седящи места, ложи) и 63 лв (седящи места пред сцена).

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com