Trion Nemesis ще е по-бърз от Koenigsegg One:1

55217
Снимки:

Американският производител Trion SuperCars разпространи допълнителна информация за своето първо творение - Nemesis. Производството му е планирано да започне през януари 2016 г., а първите прототипи ще се готови през февруари 2015.

 

Американският Trion Nemesis ще впряга над 2000 „коня“

Никому неизвестната американска компания Trion SuperCars (TSC) обяви, че е в началните стадий на разработка на супер автомобил, който с...

Nemesis използва монокок от въглеродни влакна и pushrod окачване. Много от частите по купето също са направени от карбон, като се предвижда автомобилът да разчита на активна аеродинамика. Стандартното оборудване включва още карбон-керамични спирачни дискове.

 

Както бе съобщено преди, задвижването ще осигурява 9,0-литров V8 би-турбо двигател, чиято мощност ще е около 2000 к.с. С ускорение до 100 км/ч за 2,8 сек и максимални 450 км/ч, на хартия Nemesis би трябвало да е по-бърз от Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse и Koenigsegg One:1. Двигателят е куплиран с 8-степенна секвенциална трансмисия, предаваща мощността към четирите колела.

 

Koenigsegg One:1 с 1341 к.с. ще гони титлата „Най-бърз“

Най-после тотално разкрит! От месеци се говори за този автомобил, който наистина изглежда умопомрачително. А цифрите, които го съпътств...

Приборното табло е изцяло дигитално с интернет свързаност. Автомобилът ще разполага и с режим Predator, осигуряващ по-висока чувствителност на дроселовата клапа, модифициращ още настройките на окачването, звука от ауспусите и увеличава максималните обороти.

Американците са предвидили производството на 50 екземпляра, като планират цената да започва от около 790 000 евро. Trion обяснява, че „възнамерява да предизвика европейската доминация в категорията на престижните, екзотични суперавтомобили”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com