Те се завръщат! Ще ги гледаме по Amazon

11481
Те се завръщат! Ще ги гледаме по Amazon

Неизбежното се случи. Джеръми Кларксън, Ричард Хамънд и Джеймс Мей са подписали договор с Amazon за ново шоу. То ще се излъчва в световен мащаб на онлайн платформата Amazon Prime. На продуцентския стол зад триото отново ще седи Анди Уилман, който е най-голямата фигура в сянка за досегашния успех на Top Gear. Шоуто няма име, но не може всички новини да ни бъдат поднесени едновременно. Тепърва ще разбираме по нещо ново за проекта. Досега се говореше, че това шоу ще се излъчва по конкурентна на ВВС телевизия, но явно Джеза (а вероятно и другите) наистина е имал клауза в договора си, която му забранява да започне подобен проект в друга телевизия. Поне не за няколко години.

Надпреварата с новото трио на Top Gear започва. За мен няма никакво съмнение кой ще се радва на по-голям интерес. Преди дни Daily Mail съобщи, че вторият най-вероятен водещ на TG ще е Дженсън Бътън. Източник на изданието твърди, че Бътън се е явил на кастинг, а обявяването му като ко-водещ на Крис Еванс предстои в най-кратки срокове. Това не означава обаче, че Дженсън прекрятава кариерата си на пилот от Ф1. За трети водещ се спряга Джоуди Кит, която сега води Classic Car Show. И тримата са се появявали в различни серии на Top Gear, и тримата са много талантливи. Но дали някога ще успеят да се справят с тежестта на името Top Gear и неминуемото им сравняване с бившата тройка? Аз лично се съмнявам. С нетърпение очаквам да видя какво ще ни предложат, но още по-нетърпелив съм да видя какво ще извадят от ръкава си Орангутана, Хамстера и Капитан Бавен.

Бившето трио на TG обявява новото си шоу „след седмици“

Според The Sunday Times, бившето трио на Top Gear ще се обедини за ново шоу, което ще бъде обявено „след няколко седмици“. ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com