Renault Talisman влиза в голямата игра в D-сегмента

29294
Снимки:

С един куршум – два заека: новият компактен, луксозен седан на Renault заменя едновременно Laguna и Latitude. Освен със стил, Talisman предлага комбинация на система за завиване на четирите колела 4Control и активно окачване.

Предницата на Talisman е мощна и откроима, подчертавайки новата идентичност на Renault с изправеното диамантено лого, открояващо се ясно на фона на хромирана радиаторна решетка. Новият визуален подпис на Renault е ясно видим чрез С-образните дневни светлини, които продължават чак до бронята.

Renault KWID е новият световен модел на марката

Renault KWID се характеризира със SUV стайлинг и конструкция, комбинирани с щедро вътрешно пространство с безпрецедентни характеристики...

Страничният профил е оптимизиран чрез динамичната форма на третия страничен прозорец, предизвикващ асоциации със света на луксозните лимузини. Ниската, издута задница включва силно откроим заден светлинен блок, който е издължен навътре към средната част на багажника. Продълговатата им форма подпомага мощното излъчване, докато едновременно с това привлича вниманието към логото на Renault. 3D светлинният ефект осигурява на Talisman мощен визуален подпис, като тези светлини са винаги включени, дори през деня.

 

Talisman се откроява сред най-добрите автомобили в класа си по отношение на простор в купето и възможности за съхранение. Широката централна конзола допълнително допринася към впечатлението за простор и широчина, разделяйки пътниците отпред на чувствително разстояние един от друг. Обемът на багажника от 608dm3 (VDA) е един от най-големите в сегмента, което го прави идеален за семейни клиенти.

За пръв път в света предните седалки включват Cover Carving Technology, която приема формата на полу-твърд, устойчив, гъвкав и олекотен корпус.

Talisman идва с три вида мултимедийно оборудване. В средните нива на оборудване ще се предлага с R-Link 2 мултимедийния таблет, чиито 7-инчов (18 см) дисплей е разположен хоризонтално, и Bose Surround Sound. Най-високото ниво на оборудване се предлага с R-Link 2 и 8,7-инчов (22 см) дисплей, разположен вертикално.

Още мощност за Renault Clio R.S. 220 EDC Trophy

Благодарение на ревизираната карта на двигателя, сега той е с 10% по-мощен и предлага с 40 Нм по-висок въртящ момент. Той се възползва ...

 

За пореден път Renault изпъква чрез своя иновативен подход за съчетаване на 4Control системата с eлектронен контрол на амортисьорите по начин, който никога преди не сме виждали в семеен седан. Multi-Sense контролира и координира различните технологии в Talisman, за да създаде всеобхватно удолоствие от шофирането. Тя е отговорна за контрола на 4Control системата, активното окачване, двигателя и EDC трансмисията. Тя покрива и инструментите, звука на двигателя и амбиентното осветление. Системата е с четири предварително програмирани настройки: Comfort, Sport, Eco и Neutral, плюс напълно конфигурируем Perso режим.

 

Talisman се задвижва от ефикасни, високодинамични двигатели с малък работен обем. Широката двигателна гама на TALISMAN включва бензиновия Energy TCe 200 и дизеловите Energy dCi 160 и Energy dCi 130 двигатели, които могат да се поръчат и с новия Espace. Нещо повече, тези двигатели се представят още по-добре в Talisman, който е с около 200 кг по-лек от големия кросоувър на Renault.

Агрегатите TCe 150 и Energy TCe 200 ще бъдат ексклузивно куплирани със 7-степенна EDC автоматична трансмисия с двоен съединител.

Renault Kadjar излезе на светло

През 2014 почти един на всеки пет продадени автомобила в света е бил кросоувър, като сегментът се наслаждава на пазарен дял от 23% в Ев...

Energy dCi 110 и 130 може да се кулират или с 6-степенна механична, или с 6-степенна EDC автоматична трансмисия с двоен съединител. Както и в новия Espace, агрегатът Energy dCi 160 – снабден с две турбини – ще се куплира само с 6-степенна EDC автоматична трансмисия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com