Polaris Slingshot е триколесна играчка за възрастни

46613
Polaris Slingshot е триколесна играчка за възрастни

Изправяйки се срещу Campagna T-Rex и други 3-колесни мошини, Polaris Slingshot прилича изключително много на KTM X-Bow, но само с едно, централно монтирано отзад колело. Неговото сърце е взето от GM под формата на 2,4-литров EcoTec двигател, генериращ 173 к.с. при 6200 об/мин и 225 Нм при 4700 об/мин. Той задвижва задното колело посредством 5-степенна механична скоростна кутия и подсилен с карбон задвижващ ремък.

 

Donto P1: аржентинският убиец на KTM X-Bow и Ariel Atom

  През 2010 година дебютира един любопитен прототип, а именно Donto P1. Оттогава минаха три години, което не е никак малко за авт...

Polaris не дава никаква информация за динамичните парамери на своето творение, но може да се предположи, че ще е доста бърз, тъй като теглото му е само 771 кг. Той стъпва върху 18-цолови предни колела и 20-цолово задно. Панелите му са изработени от полимер, за да се гарантира устойчивост на ръжда и добра защита в случай на инцидент.

 

Polaris предлага окачване с двойни А-рамена от кован алуминий и електрическо сервоуправление с ESC. Двамата в купето са защитени от 3-точкови предпазни колани и ролбарове над главите. Седалките са водоустойчиви, жабката се заключва, а воланът се регулира в дълбочина. Има също 4,3-инчов LCD с Bluetooth, аудио система с 6 високоговорителя, USB порт и камера за движение на заден ход. Базовата цена на Slingshot започва от $19 999 USD и стига до $23 999.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com