Chevrolet Niva concept е предшественик на сериен модел

42241
Chevrolet Niva concept е предшественик на сериен модел

Днес, по време на започващото автомобилно изложение в Москва, Chevrolet ще покаже следващото поколение на всепризнатата Niva, но под формата на концепция. Истината е, че моделът трябва да претърпи сериозно видоизменение, тъй като след появата на Renault Duster в Русия, Niva изгуби битката по всички фронтове. Визията на концепцията е доста атрактивна и надеждите са, че голяма част от екстериорните елементи и линии ще бъдат пренесени и в серийния модел.

Сигурно е, че и този концепт, както и следващото поколение на Niva ще заложат на всепризнатата си висока проходимост. Общата дължина на концепта е 4316 мм, което е с цели 260 мм повече спрямо настоящото поколение на модела. Той запазва независимото си задно окачване, докато предното е заменено от McPherson.

Кои са най-крадените коли в САЩ?

Автомобилът, който най-често е бил обект на посегателство от джамбазите през 2013 г., е Honda Accord, един от най-добре продаваните мод...

Концепцията разчита на постоянно зацепено 4х4 задвижване, а мощността идва от 1,8-литров атмосферен двигател от Peugeot с мощност от 135 к.с. Той е свързан с 5-степенна механична скоростна кутия от General Motors. Очаква се, че същата конфигурация ще бъде пренесена и в серийния модел. Вероятно няма да има дизелова версия заради високите развойни разходи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com