Според Миков следващият парламент ще бъде изключително фрагментиран

27443
Според Миков следващият парламент ще бъде изключително фрагментиран
Снимка: БГНЕС

Особено е важно хората, които искат политиката на развитие на България да продължи, да се активизират и да гласуват на изборите. Смятам, че такива знаци за активизиране има.

Това заяви председателят на БСП Михаил Миков на среща с медиите във Велико Търново.

Михаил Миков обсъди бъдещето с млади икономисти в Пловдив

В цяла Европа и по света младите хора са леви, а те са перспективата и общественият двигател. Това каза председателят на БСП Михаил Мик...

"Те не искат да продължава тази политика към младите, работниците, майките с малки деца и възрастните хора, защото е много лесно да кажеш, че има демографска криза или че хората са бедни и в същото време да не предприемаш никакви мерки за разрешаването на тези проблеми", заяви Миков.

На въпрос, за кои промени не е стигнало времето в предишния мандат, той отговори, че не е осъществено преструктурирането на администрацията и тя да стане по-работеща и обърната към хората. "Там новото правителство трябва да вземе повече мерки. Успяхме обаче да започнем промени в законодателството, за да позволим на предприемчивите да се развиват, а не да ги спираме и ограничаваме с бюрокрация", допълни Миков.

По думите му местната власт за тази една година също е усетила едно друго отношение, тъй като не е имало значение кой от коя партия. "Сега обаче тази местна власт се пита, ще продължи ли помощта от държавата", каза още председателят на БСП.

Той подчерта, че хората искат държавата отново да се ангажира с политиката на развитие на регионите. "БСП лява България е автентичната левица, която може да осигури представителство на интересите на обикновения човек", категоричен бе Миков.

Михаил Миков получи обещания за победа в Стара Загора от млади социалисти

Над 140 членове на Младежкото обединение в БСП се събраха в Стара Загора, където се срещнаха с лидера на БСП Михаил Миков и водача на л...

Той обясни, че следващият парламент ще бъде изключително фрагментиран и никой няма да има мнозинство, а гражданите са уморени от политически боричкания и точно за това на дневен ред трябва да дойдат платформите и да се потърси решение за обединение на общонационални цели.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com