Поредна идиотщина на пътя - този път в Казанлък

6540
Поредна идиотщина на пътя - този път в Казанлък
Снимка: БГНЕС

Пияни роми преобърнаха колата си по таван на кръстовището до културния дом и математическата гимназия в Казанлък, предаде БГНЕС.

Един от пътниците - Ремзи, пиян успя да избяга след катастрофата. Спътниците му не са пострадали тежко, дори пиха бира и играеха кючек до потрошената кола, съобщава кореспондентът на новинарската агенция.

Отново - пиян шофьор причини смъртта на пешеходка

Жена, която пресичала пътното платно в междуселищна отсечка е сбила блъсната фатално от лек автомобил, информира Дарик нюз. На второкл...

Инцидентът стана тази нощ около 1 часа. Ромите тръгнали от Крън за цигари в града на розите, но се озовали по таван, заради високата скорост и неопитността на шофьора Емилиян, в чиято кръв дрегерът е показал наличие на алкохол. Истински късмет са извадили десетина младежи, които са били насядали по стъпалата пред дома на културата "Арсенал". Колата е идвала с бясна скорост, когато се удря в бордюра и се преобръща на платното. Ако колата е успяла да се качи на тротоара, е щяла да връхлети върху младежите. Единият от пасажерите на име Божидар разказа, че колата е на братовчед му.

Ето и какво разказва кореспондентът на БГНЕС: "Въпреки, че колата им е смачкана, а те поударени държанието им не показваше да са притеснени от факта, че са можели да убият хора по пътя си, дори и самите себе си. Божидар явно бе най-суетният от групата, не спираше да се оглежда в счупеното огледало и да дефилира пред камерите, показвайки си татуировката. Когато телефонът на приятеля му звънна с мелодия на кючек, той забрави, че го болят гърдите и се впусна в ритъма на танца. Докато обясняваше къде е бил седнал в колата и как е излязъл през задното стъкло, съзря бутилка бира да се въргаля в окървавена кола. Извади я и си я отвори, след което отпи солидна глътка". За жалост това е картинката всяка нощ по пътищата на България - пияни и без книжки се разхождат като „камикадзета” нощем, коментират полицаите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Стара загора