Не е ясно имало ли е среща между Патриотичния фронт и МО

15466
Не е ясно имало ли е среща между Патриотичния фронт и МО
Снимка: БГНЕС

Все още не е ясно дали е имало разговори между Патриотичния фронт и Министерството на отбраната заради назначението на заместник-министър Орхан Исмаилов. Очакваше се днес да има подобни разговори.

Само за малко Валери Симеонов и Румяна Бъчварова бяха на едно място в парламента, но на излизане вицепремиерът не каза дали е имало среща между двете страни. Очакваше се Бъчварова да информира Патриотичния фронт, че премиерът Бойко Борисов няма да се откаже от заместник-министъра Орхан Исмаилов, предаде БНР.

Валери Симеонов отмени срещата с военния министър

Срещата между министъра на отбраната Николай Ненчев със съпредседателя на Патриотичния фронт Валери Симеонов е била отложена, съобщиха ...

Валери Симеонов каза, че днес Министерството на отбраната не е имало среща с Николай Ненчев. Вероятно в сряда ще се чуят, но Валери Симеонов каза, че не очаква нищо от подобни срещи. "Ами, имаме уговорка за утре да се чуем и да се видим. Ще го обсъдим на колективните органи на управление на двете партии, консултативен съвет на останалите 12 партии плюс нашите 14 и най-накрая политическия съвет на коалицията ще вземе решение".

Валери Симеонов каза, че имало достатъчно мераклии да подкрепят правителството. Другият вицепремиер Меглена Кунева каза за очакваната подкрепа към правителството: "Правя всичко възможно, за да има стабилна подкрепа за правителството. В една ситуация, която има нужда наистина от стабилизиране да си източник на нестабилност е много лошо. Имаме оформен кабинет, подписан от министър-председателя. Така че аз смятам, че темата е затворена. Сега трябва да работим и да докажем резултати".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика