Кунева с послание за Кънев: Време е да кажете за единната регистрация

7918
Кунева с послание за Кънев: Време е да кажете за единната регистрация
Снимка: БГНЕС

Все още не е решено кой ще е кандидат за кмет на София на Реформаторския блок. Това повтаря вицепремиерът Меглена Кунева вече втори ден - първо пред "Панорама", днес и пред bTV.

Припомняме, че Движение "България на гражданите" (ДГБ) на Кунева лансира Соломон Паси за кандидат за кмет на София, а ДСБ на Радан Кънев поиска Вили Лилков. Заради това неразбирателство, а заради липсата на единна регистрация на Реформаторите на местните избори, водачът на предизборния им щаб Найден Зеленогорски заплаши да подаде оставка, ако във вторник (7 юли) не бъде постигнато разбирателство.

Якоруда и Белица - битка за ромски гласове чрез безполезни програми

Кметовете на общините Якоруда и Белица, които са от ДПС, отказват да кандидатстват по програма за временна заетост, която може да даде ...

Именно относно единната регистрация Кунева беше категорична, че ДБГ е дало сигнал, че иска общи действия на блока и е предложило единна регистрация на партньорите си достатъчно рано, през април. Затова вече е необходимо останалите партии в коалицията да обявят своята позиция.

По-късно днес (4 юли), в обучителна сесия на политическата си академия на тема „Модерната дясна кампания – ключ към политически успех“, Кунева определи ДБГ като най-голямата политическа сила в Реформаторския блок, която ще постигне много добри резултати на местния вот и ще даде излаз през тях на реформаторските политики и в българските общини.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика