Кметът на Велико Търново инициира среща за сигурността на гражданите

11460
Кметът на Велико Търново инициира среща за сигурността на гражданите
Снимка: Actualno.com

Инициирам среща между всички институции, които имат отговорности и правомощия, за да се вземе решение за регулиране на цялата територия между ж. п. гарата и Южен пътен възел. Водил съм разговори в МРРБ, с Областен управител и органите на полицията за такава среща в търсене на решение в интерес на сигурността на гражданите. Това заяви кметът на Община Велико Търново Даниел Панов, съобщиха от пресцентъра на Общината.

„Потресен съм от смъртта на Вероника. Изказвам съболезнованията си на родителите, роднините, близките, колегите й. Очаквам разследващите институции по най-бързия начин да си свършат работата и да разкрият виновника за това жестоко престъпление”, каза още кметът.

Убитата студентка Вероника не е била насилена

Не е упражнено сексуално насилие върху Вероника Здравкова - 23-годишната студентка, която беше открита мъртва вчера във водите на река ...

„Парцелите са държавна и частна собственост. Трябва да се иска съгласието на собствениците, за да се направи каквото и да е по обезопасяването му. Всички съоръжения, които са изградени в това пространство преди 40 години, имат статут на временни. Трябва ни съгласие за постигане на цялостно и трайно решение. Въпреки, че изобщо не е отговорност на общината, воден от своята загриженост инициирам във възможно най-кратки срокове работна среща, на която да търсим заедно работещо решение в полза на гражданите”, каза Даниел Панов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com