Бедствено положение и в Севлиево

23101
Бедствено положение и в Севлиево
Снимка: Gettyimages

Кметът на Севлиево Иван Иванов е обявил днес в 15 часа бедствено положение на територията на общината заради усложнената зимна обстановка. Това съобщи Мирела Ганчева от администрацията, предаде БТА.

В действие е приведен общинският план за защита при бедствия. Информирани са всички служби, ангажирани с неговото изпълнение. В Общинската администрация работят Общинският съвет за сигурност и Щабът за изпълнение на плана за защита при бедствия.

Близо 100 населени места в Ловешко и Великотърновско без ток

Обилният снеговалеж на територията на област Ловеч усложни пътната обстановка. 80 населени места в областта са без ток заради авария в ...

Без тока са 30 населени места в общината. Непроходими са пътищата към град Дряново и към селата Крушево, Младен, Буря, Идилево, Дамяново, Добромирка, Ловнидол, Търхово, Стоките, Валевци, Угорелец, Кръвеник, Селище, Табашка, Боаза, Столът и Млечево.

Екипи от общинската администрация, службата " Пожарна безопасност и защита на населението" и районното полицейско управление продължават да разчистват пътищата от паднали клони и пречупени дървета, както и да помагат на авариралите автомобили.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com